Vad är Restylane®

Derma-Nova

 

Jag som driver detta företag heter Märit Högström och är utbildad operations sjuksköterska, jag har arbetat med injektionsbehandlingar sedan hösten 2013.

 

Injektionsbehandlingar med Restylane® (fillers) utför jag på Hud & Hälsocenter samt from april 2015 på Plastikhuset (Dr Pär Danielsson) i Linköping.

 

 

 

 

 

Vad är Restylane®?

Restylane® är syntetiskt framställd hyaluronsyra som stabiliserats, den liknar kroppens egen och bryts därför ner naturligt. Hyaluronsyran är icke-animalisk, vilket minimerar risken för allergi och överkänslighet. Med stigande ålder minskar hyaluronsyran i huden och rynkor bildas.

Över 15 miljoner Restylane®-behandlingar har genomförts i hela världen sedan Restylane® lanserades 1996 av ett svenskt företag med världspatent.

 

Vad går behandlingen ut på?

Restylane® injiceras i huden i små mängder för att återskapa volym och struktur dvs. det slätar ut rynkor, framhäver ansiktets konturer, skapar fylligare läppar och föryngrar huden.

Behahandlingarna anpassas till dina behov och resultaten syns omedelbart. Restylane® är en naturlig skönhetsprodukt som inte påverkar ansiktsuttrycken eller ansiktsrörelserna.

 

Resultaten av en behandling med Restylane® är långvariga, utan att vara permanenta, vilket ger dig frihet att välja om du vill behålla effekten. Effekten av en behandling med Restylane® syns vanligen 6–12 månader och med endast en uppföljningsbehandling har effekten, i en ny klinisk studie, visats vara ända upp till 18 månader. För att bibehålla resultaten i läpparna behövs vanligen en uppföljningsbehandling inom 6 månader.

 

Effekten och säkerheten hos Restylane® har också bevisats i många kliniska studier.

 

- Läs mera på; http://www.restylane.se/Vad-ar-Restylane/

 

Inför behandlingen:

För att minimera risken för eventuella blåmärken vid injektionsstället rekommenderar vi att du undviker läkemedel som innehåller acetylsalicylsyra (t ex Treo och Magnecyl), NSAID-preparat (t ex Ipren) eller kosttillskott såsom Omega 3, Omega 6 och E-vitamin i cirka två veckor inför behandling

Följande områden kan behandlas med Restylane® -olika produkter.

Copyright © All Rights Reserved